Ik heb vrijdag een klap gekregen. Van één van mijn wijven dan nog. Een letterlijke klap in het gezicht. Verdiend, i guess. En helemaal niet zo’n dramatische klap. Een kleine tik. Een kleine terechte tik.

Eigenlijk zijn wij 4 typische sex and the city wijven. De andere 2 zouden dat nooit doen, die tik. Zij wel. En daarom hou ik zo van haar. Het ene wijf is wat braver en gaat altijd voor de veilige weg. De andere is nog volop haar weg aan het bepalen en de laatste koos steevast voor de jungle. Ik probeer dan weer een asfaltweg in de jungle te zwieren. Vandaar waarschijnlijk die tik.

Je moet verdomme stoppen met nadenken. Klonk het. Vooral die verdomme kwam nog harder aan dan die tik. Het is pas op zondagavond dat je daarover begint na te denken. Eens de kater van die vrijdag helemaal uit je lijf is. Dan kan je niet slapen, en schrijf je het neer. De enige reden waarom ik destijds begon met bloggenzegik. Dingen van me af schrijven en misschien, wie weet, hebben zij er ook nog wat aan. Met zij bedoel ik dus jou.

Misschien heb jij ook wel een tik nodig van iemand die je lief hebt. Misschien moet jij ook wel stoppen met nadenken. Misschien moet jij ook op zondagavond eens wakker liggen van wat je wijf tegen je zei. Daar in die bar. Na wodka cola light nummer zoveel. Het is immers dan dat de waarheid komt. Bij ons toch.

Ik wou zeggen denk er maar eens over na, maar dat mag je dus net niet doen.

Een reactie op “De klap.

  1. Af en toe is het eens nodig dat je de zaken in een ander perspectief gaat bekijken en soms zorgen je vriendinnen daarvoor,…….:-),.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s