Jaja. Le Geek et Le Nerd, the NYC edition. Op citytrip man, voor de eerste keer. We hebben elkaar ook 3 weken niet gezien, het zal dus wel vonken geven. Of we dat de hele citytrip volhouden met elkaar is nog een andere vraag.

Om de schade wat te beperken, maak ik toch graag wat afspraken. Jullie zijn mijn getuigen dat ik het op voorhand heb gezegd.

Ten eerste, ik ben geen samenslaper. Eerder zo’n trut die na enkele uren haar kleren aandoet, er stiekem vandoor gaat, maar een briefje op het hoofdkussen laat. “Slaapkop! Kus, Elke”. Zoiets. Waarom ik dat doe, is mij ook nog steeds een raadsel. Het gebeurt in een flits. BAM en ik sta aan de andere kant van de voordeur. Pray to God, dat me dat niet overkomt de komende 5 dagen.

Ten tweede, ik drink koffie. Sloten koffie. Ik wens daar geen gezaag over. Bier, dat stinkt nog erger. Om dan nog maar te zwijgen over gin tonics. Ik heb ook een rothumeur ’s morgens, tot de moment dat die eerste koffie leeg is. Bepaalde activiteiten voor die eerste koffie, zijn dus uit den boze. Ik heb het al duust keer gezegd.

Ten derde, ik weet dat het daar krioelt van de chiqué wijven maar ik ben van plan 5 dagen op vans sletskes rond te lopen. Gelieve u dus niet te focussen op mijn kont, die neemt dan buitengewone proporties aan. Leg de focus op mijn ogen als het even kan.

Ten vierde, ik heb dat al op tinternet gezien, dat is daar geen overdreven groot bed. Hou uw ledematen dus maar dicht bij uw lijf. Ik versta trouwens niet waarom mannen dat doen, dat ene been over jou zwieren ’s nachts. Dat weegt echt belachelijk veel. Stop daarmee.

Ten vijfde, dat uw Engels beter is als dat van mij, dat is ook maar normaal als part-time-Amerika-inwoner. Neemt dus efkes de moeilijk uitspreekbare woorden voor u, dan kan ik mij efkes zetten lachen en niet omgekeerd.

Ten zesde, als ik op uw systeem begin te werken, zeg het mij vooral NIET. Slikt efkes uw woorden in, vertel een mopje tegen uzelf en ga verder. Ik doe dat ook.

Ten zevende, we zitten BELANGE nog niet op dat punt van de openbadkamerpolicy. Ik weet dat ik u dat enkele weken geleden gelapt heb, maar dat geldt enkel in mijn richting en niet omgekeerd.

Ik denk dat we het wel overleven met deze 7 regels.
En weg zijn we!

3 reacties op “Le Geek et Le Nerd, de survivaltips.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s