Een studio boeken via airbnb.com, dat moet je zeker eens doen. Het is eens anders op reis gaan en niet enkel veel leuker omdat je precies écht in de stad woont, maar trouwens ook een pak goedkoper dan een hotel van 1500 dollar voor 4 nachtjes. Het brengt natuurlijk wel wat meer stress met zich mee, je spreekt met de verhuurder af voor de sleutels en je moet er maar op vertrouwen dat je toe komt en de sleutels op dat plaatsje liggen.

De vlucht, samengevat.

2 keer eten gekregen, een half boek uitgelezen, 2 films gekeken, 1 keer met een bang hart naar het toilet geweest, 2 krijsende kinderen proberen entertainen en dat vanop 3 meter afstand, 1 uur slaap en 35 spierverrekkingen later… Geland!

Wonder boven wonder ook voorbij de security geraakt, die mannen kunnen lastig doen seg. Duust vragen omdat ik een studio huur, en dat helemaal op m’n eentje. Mopjes maak je daar beter ook niet.

Donderdag, 13u30 NY time. 

“91th and 2nd” zeg ik wild enthousiast tegen de taxi driver. Leuke kerel trouwens. De één of andere franse neger die in New York is blijven hangen en trouwde met een New Yorkse, maar voor hij een paspoort kreeg terug aan het scheiden was.

Ik maak snel vrienden, dat merk je. Komt zeker omdat ik beleefd ben. Of sympathiek. Ik kreeg een halve toeristische toer onderweg en na half uur durende taxi rit van Newark tot Upper East kom ik toe op de afgesproken plaats.

SLEUTEL.

LIGT.

HIER.

NIET.

Geen paniek. Ik bel haar wel eventjes op! 

THIS.

NUMBER.

IS.NOT.

AVAILABLE.

Geen sleutel, geen telefoonnummer.

Daar sta je dan, 6000 km van huis, in god damn New York city. Ik zeg u, ik ben op dat minuutje een jaar of 3 van mijn leven verloren.

Victoria, ge zijt een dikke bitch en uw studio is KAK.

3 reacties op “LeGeeketLeNerd NYC episode 2.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s