Vandaag werd ik verwend door Lipton. Het begon met bloemen, het eindigde met mijn collega’s die het daaropvolgende perspakketje met zielige en smachtende ogen bekeken. Het nieuwe drankje van Lipton, de Lipton T Fusions zijn er! Jochei! Ook een boeketje winnen? Surf eens naar hun Facebook! (Maar blijf lezen want van mij krijg je een nog mooier kado, ha!)

Soit, ik kon nog nét 1 sipje nemen… Conclusie; handig flesje, mooie verpakking, héél vrouwelijk. Met smaakjes als honing, framboos-granaatappel of perzik-peren.

Lipton T Fusions

Conclusie 2, fris!
Conclusie 3, zomers!
Conclusie 4, ik ga een nieuwe lading halen bij Enchanté!
Conclusie 5, ik wil vooral die framboos!
Conclusie 6, het past nog perfect bij mijn dieet ook!

Bon, nee, Bon-go! Omdat ik gewoon über maar dan ook über sympathiek ben. Omdat het lang geleden is dat ik nog eens een kado gaf, omdat ik die #bloggenzegik overal wil zien staan… Omdat de zon eindelijk schijnt… TADAAAAAH… Een BONGOBON. Jaja. EEN BONGOBON.

Wamoetedoen?

Deel de blogpost op uw sociaal kanaal naar keuze, ga op de link staan in uw url balk (dat is bovenaan en het begint met www, voor de nitwits), selecteer de boel, kopieer het, plak het hier in een reactie en dan doet de wondermachine der wondermachines zijn ding en gaat er een pietzak een hele dag op mijn kosten (’t is te zeggen die van de Bongobonman) gaan floreren in de één of andere stad.

Wat zeggen we nu?

DANK U LIPTON!

17 reacties op “#liptonTfusions en ge kunt iets winnen!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s