Wisten jullie al dat ik een pennenvriend heb?

Nooit gedacht of durven dromen dat ik in deze tijden nog iemand mijn pennenvriend zou noemen. Een digitale dan nog. Een pennenvriend 2.0, een klaviervriend eigenlijk, een wijschrijvenblogpostsnaarelkaar-vriend eigenlijk.

En net zoals bij vorige generaties, geven we ons dat tikkeltje meer bloot in elk stukje tekst, met bijzonder veel bijvoeglijke naamwoorden, dat we aan elkaar richten. Zo kwam ik al te weten dat ie een lief heeft, ’t zal wel een schone zijn. Dat ie graag pintjes drinkt, dat ie graag blootvoets op z’n wenken wordt bediend, dat lederen knap gevormd schoeisel bepaalde lichaamsdelen omhoog krijgt en dat ie een hekel heeft aan mannen die zich wagen aan gekleurde veterschoenen.

Er bloeit iets moois ik voel het.
Wat keek ik uit naar zijn volgend stukje verhaal, al had ik wel graag een foto gehad van hem en dat liefst rondlopend op sletsenmetpinnen want alles voor de goede bloedsomloop!

Tot hij mij pijnlijk moest treffen met het woord, hou u vast, “ass bleaching”.
ASS BLEACHING.

Dat doet ge toch niet? Ooit een pennenvriend gehad die het woord “ass bleaching” in een brief schreef? HE? Hij wil gewoon weten wat er in mijn beautycase zit, durf ik wedden. Mooi niet, het is mijn beautycase.

Bij deze, liefste pennenvriend, het is voorbij.
Het gaat me te diep, die details. Het spijt me.

Binnen enkele jaren, als we volgroeid zijn en wat meer bijvoeglijke naamwoorden sterk zijn, zal je me begrijpen.

Liefs,

Elke.

Een reactie op “Mijn pennenvriend.

  1. Elke,

    elke toch… je doet het klinken alsof ik dat concept uitgevonden heb, alsof ik het ook nog eens gebruik om je te treffen. niets is minder waar. maar goed, ik leg me deemoedig neer bij het feit dat ik weer maar eens een rubicon overgestoken heb, ee nbrug te ver ben getreden en een aantal schepen achter mij verbrand heb. Eens te meer is bewezen dat de quasi onoverbrugbare kloof tussen mannen- en vrouwengedachten te diep is, voor wat begon als een mooi pennenmaatjes avontuur… Het ga je goed. Weet dat ik het diepste respect heb voor de instrumenten van je beautycase, en neen, ik wil echt niet weten wat er in zit. Misschien lees je nog een laatste kramp op mijn eigen blog, over dit vluchtig avontuur.Misschien iets over verzorgingsproductjes of zo, wie zal het zeggen…

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s