Ja mannekes, ja, ik ga het mij hier permitteren om eerst een uurke te zagen en dan pas nuttige dingen te vertellen over de Lions.

Mijn terugreis was namelijk niet meteen ideaal.
En naast het feit dat mijn lief en ik best wel intelligente wezens zijn, kunnen wij belachelijk domme dingen doen. Zo nu dus ook weer.

De situatie:
Meneer Leblon; “mijn auto moet binnen”
Mevrouw De Vilder; “kom rijdt met den Audi, bespaart mij 100 euro parking in Zaventem”
Meneer Leblon; “ik zal hem thuis bij jou zetten, want ik vertrek al terug de zaterdag”
Mevrouw De Vilder; “goe maat! wa nen deal!”

Uhum.

Zo gezegd zo gedaan, maar ik stond er dus niet al te hard bij stil hoe ik dan in godsnaam van Zaventem naar Lo-fucking-christi ging geraken.

Bon, ik verlaat mijn zwembad en palmbomen rond een uur of 2. Een taxirit van 45 minuten later kom ik toe in Nice Airport. Vertraging. Great.Een dik uur een half later ga ik voor nog een dik uur een half de lucht in. Een kwartier later besef ik dat ik een half uur kan wachten op de bagage om dan een half uur te wachten om dan een uur een half op de trein te zitten naar Gent om dan godweethoe in Lochristi te geraken.

Fak dees.

Erger? iPhone plat, MacBook plat, iPad nog 4%.

Erger? Er is een imbiciele neger opgestapt met nog een tand of 3 in zijn smoel die de hele tijd schooide en me zat aan te staren. Werkelijk alles deed om mijn aandacht te trekken maar meer dan mijn vuist kan hij niet krijgen. Toen ik vrij luid en arrogant SHUTUP keelde, ging ie zelfs van -shutup-justshutupshutup- doen.

Erger? De trein viel stil. De één of ander kutboom was op een spoor gevallen.
Nog erger zegt ge? De trein reed terug naar Denderleeuw, overstappen geblazen. Nog een half uurtje wachten.

Tot slot kom ik dus 4,5 uur later in Gent St Pieters toe. Gelukkig heb ik de beste oma van de hele wereld die me nog laat belde om te vragen of ik veilig thuis was (what a joke) en me is komen halen. Bloemen voor dat mens. Oneindig veel bloemen.

/einde klaagpost

e

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s