En aangezien mijn frans nogal wat haar heeft, zou het kunnen dat ik al in de titel een fout heb gemaakt. Maar ge verstaat mij, dat is het belangrijkste.

In mijn vrije tijd (lees; tijd die ik bewust moet vrijmaken anders maak ik nooit vrienden) doe ik wel nog eens een community management projectje, voor de lol. Ja voor de lol. Want ik doe dat graag, dingen voor de lol.

Ik help de fantastische madam Ruth (van wie ik stiekem outfitinspiratie steel) met de online opstart van haar nieuwe Butik te brugge en knap gevulde webshop met kledij waar niet alleen uw kont er fantastique uitziet. Uw lief is ons eeuwig dankbaar, ik weet dat.

logo

Nog meer fantastique is dat ook zij, uiteraard, meedoet aan de solden! Ge moet u haasten, want de jumpsuit die ik wou is al uitverkocht in mijn maat. Vrouwen met een L, ik ben jaloers op u.

e

2 reacties op “Butik! C’est fantastique.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s