Ge weet het nog he? Ik was miss no dates. Nooit ging ik op date en dat voor 3 jaar lang. De gedachte alleen al. De hartkloppingen, de discussies tussen mijn kont, mijn hoofd en mijn kleerkast, dat veel te vroeg zijn maar toch niet de eerste willen zijn, die oppervlakkige gesprekken en leugentjes omdat het zijn zaken (nog) niet zijn.

Om dan met wat geluk een idioot voor je te hebben die maar 2 uur over zijn groot auto dilemma moet praten, zijn sixpack die er nét nog niet doorkomt of zijn ohzo fantastische ex die hem gedumpt heeft omdat ie hoogst waarschijnlijk nog een grotere idioot blijkt te zijn dan je eerst dacht.

Nee jong. bedankt.

Tot die nerd voorbij kwam. Op de één of andere manier hield hij het vol en gaf ik veel te snel toe. Ik had dan ook eigenlijk geen zenuwen, trok mijn slobbertrui aan en vertelde maar één leugentje om bestwil. Dat ik die avond eigenlijk laat had gewerkt. Nou.

3uh0kf

Nu, 6 maanden later, hebben we eindelijk de tijd en energie gevonden om eens een hele avond van wegaanopdate te doen. Heerlijk was me dat.

Ga alleen nooit naar The Great Gatsby kijken. Had er mij nu écht niemand kunnen zeggen dat meneer Leonardo DiCapri-nooohohohohoooo de hoofdrol speelde? NEE?

Strontfilm.

Een reactie op “Nerd Gatsby.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s