Ik vind dat wel plezant, zo festivallen. Ik vind dat ook steeds plezanter, want ik heb steeds meer geld om uit te geven en ik moet dus geen hele dag meer bier drinken waar ik ’s avonds dan een halve migraine aanval moet van krijgen. Dat is ook plezant omdat je dan niet meer in zo’n voze tent moet slapen, waar je bezweter uitkomt als ingaat en je niet kan slapen van de geur van uw eigen lief. Een appartement maat! Alleen de lasagne was wel nog van den Aldi. Een beetje nostalgie, dat staat een mens.

Dat is ook plezant omdat je vrienden krijgt die vrienden hebben met een boot. Je overdag dus de aïki noedels kan ruilen voor een boottrip met wat cava en stokbrood.

Ik ben uit die quarter-life-crisis, merktet?

pitch festival

Pitch dus. Eén van de kleinere festivals, zo heb ik het graag. Je moet geen uren meer kontloeren voor wat bier en die mannen maken nog geld vrij voor deftige toiletten. Wijs jong.

James Blake, de max! Disclosure, ook de max! Zweten dat ik gedaan heb! En dansen! En kwelen! Man, dat heeft mij deugd gedaan die 3 dagen Amsterdam.

En die scheet, we nemen dat er graag bij. Ik mag er wel niet over bloggen. En aangezien ik een vrouw van mijn woord ben doe ik dat niet, dat merk je. Niemand weet over wat of wie het gaat, en we lachen er helemaal niet mee. Een mens moet gezond zijn en af en toe een dikke scheet laten. Met de nadruk op dik.

Dik.

3 reacties op “het festival en de scheet.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s