Weten jullie het nog? Le BBQR? Er kwam ooit eens een wild idee om een bbq te organiseren voor ons geliefd twitternest. Elkaar eens in het écht zien, een pintje drinken, een worstje eten. Zo van die dingen. Met een sauzeke erbij natuurlijk. En een BBQ rooster in de vorm van een QR code. Man wat zijn we toch geeks.

Het is er toen niet van gekomen, maar dit jaar probeer ik het opnieuw! Een nieuwe naam en hashtag zijn trouwens meer dan welkom.

Wat hebben we nodig?

Een plaats zijnde nen hof, mag ook altijd met een zwembad. Een wei misschien? Liefst zonder beesten. We zijn niet kieskeurig. Ergens ten midden Vlaanderen? Gent? Ja? Dat is dan al geregeld! Drank! Veel drank! Een vlezeke, een groentje, een sauzeke graag ook. Wat muziek? Een dansje? Een tent misschien met dat Belgisch weer?

Wie helpt? Deze zien het alvast zitten;

Schermafbeelding 2013-07-19 om 13.24.44 (barbecook)

Schermafbeelding 2013-07-19 om 13.24.52

De sponsors krijgen in return de crème de la crème van de vlaamse digital natives die alle mogelijke social media kanalen zullen bombarderen met foto’s van hun merchandies. Op zijn gents gezegd.

Hoe gij kunt helpen? Door de boodschap te delen. Veel. Luid.

Want sharing… Is immers caring.

29 reacties op “Le BBQR.

  1. Tuin in Stekene kan geregeld worden. Tenten en springkasteel (voor onze innerlijke kinderen), toegangspolsbandjes, etc… ook

  2. Misschien kunnen wij iets doen? Wij zijn nog maar een startend bedrijfje met een klein budget, maar we kunnen horeca-groothandels als ISPC of Metro wel meekrijgen misschien… We hebben in ieder geval twee grote BBQ’s, (ware het niet dat deze niet in QR-vorm komen) voldoende ervaring met BBQ-en voor grotere groepen, en we huizen in Gent.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s