En stilletjes aan begint de wereld weer te draaien. Wat trager als gewoonlijk. De rit naar Brussel duurde nog nooit zo lang. Zonder te beseffen reed ik dan ook maar 90 per uur waar ik normaal zit te duwen om voorbij die bomma haar renault te geraken. Een waas, een roes. Gedachten die elders zitten.

Het maakt allemaal niet zoveel uit, weet je. Dat een mens keer traag rijdt. Dat er files zijn tot 11h30. Dat je weer te laat bent. ’t Is allemaal niet zo erg. Relativeren, dat moeten we meer doen. Ik in het bijzonder.

Een wijze vrouw zei me vandaag dat ik moet stoppen met antwoorden te zoeken. Je vindt ze toch niet, zei ze. En als je ze vindt, had je ze liever niet geweten. Ze had gelijk. Het zijn onze zaken niet. En geen enkel antwoord zal deugd doen. Het is nu zo. Maar wou ze dat echt?

Ik stel weer een vraag.

Ik stop ermee. Morgen. Beloofd.
Ik laat het. ’t Is beter zo.

Some things are better left unknown. Geen idee waar ik het vandaan haal, zeker een domme quote op Pinterest. Wedden?
Of van batman.

3 reacties op “Maandag.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s