Ik ben gisteren opgestaan met een plek uitslag in mijn hals. Ik dacht eerst dat mijn lichaam fysiek protesteerde tegen Le Nerd die zijn baard wil laten staan, maar volgens mij is het mijn huisvrouw gedoe van tegenwoordig. Volgens mij gaf zelfs de madam van de apotheek mij gelijk.

Ge moet weten dat ik tegenwoordig weer 100% van thuis uit werk. Buiten de duust meetings per week dan gerekend. Nu soit, dat thuiswerken geeft mij dus 4 uur per dag meer tijd om nog meer te werken of keer zelf boodschappen te doen. Dat was ondertussen ook al lang geleden. Zo heb ik daarnet soep gemaakt. Tomatensoep met ballen mannekes. Oma’s recept! Le Nerd gaat content zijn met zijn potteke voor morgenmiddag, dacht ik.

EN HET WAS DAN DAT MIJNEN EURO VIEL.

Mijn lichaam protesteert helemaal niet tegen die baard maar tegen dat huisvrouw gedoe! Het wilt mij duidelijk vertellen dat het niet is omdat Le Nerd en ik gaan samenwonen dat ik daarom moet veranderen in een huisvrouw. DAT HIJ ZELF ZIJN BALLEKES ROLT, schreeuwt het. LAAT DIE WAS MA GEWOON STAAN, brult het. PAKT U EEN KUISVROUW, tiert het.

Voila, bij deze. Robin, ik denk dat we wekelijks een kuisvrouw nodig hebben en dat die soep in ’t vervolg zonder ballen zal zijn. Mijn lichaam schreeuwt erom.

4 reacties op “De huidirritatie.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s