“Join 350 other geeky, savvy or just plain smart folk with the same purpose: get together and learn from some of the sharpest tools in the web shed!”

Schone zin. Maar waar ik vooral eens zin in heb is een congres waar ik geen duust euro moet betalen voor duust sprekers te zien die ik al duust keer zag. Internationale inspiratie opdoen zonder dat ik daarvoor enkele dagen naar het één of ander buitenlands congres moet. Sprekers aan het werk zien die ik even moest googlen en niet zelf een mail kan sturen indien ik wat advies nodig heb. Daarom. Phare Conference 2014, je mag me verwachten.

Ik heb getracht 1 persoonlijke topspreker uit de bende te halen, maar ik slaag er niet in. Jillian C. York komt ons vertellen wat er nu écht gebeurde bij de NSA. Paul Boag neemt het ondernemen onder loep. Een belangrijk aandachtspunt in digitale tijden als deze. Tom Vroemen komt dan weer wat meer vertellen over de alom hippe crowdfunding. Zeer boeiend. Will Hayward, de Vice President van BuzzFeed alstublieft. Catherine Van Holder een potje filosofie? Graag!

Plaatsen zijn beperkt en early bird tickets zijn nu beschikbaar.

Schermafbeelding 2013-11-18 om 11.51.26

// Praktisch
– 25 februari 2014  8.30u – 18.30u
– Handelsbeurs Gent
– Max. 300 aanwezigen
www.phareconference.be

2 reacties op “@phareconf i’m going!

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s