8 januari 2014, dak doodmoe ben.

“Ik zou een blogpost kunnen schrijven, dat businessplan wat verfijnen, dat financieel plan moet ook hermaakt worden, ik heb nog gigantisch veel vuile was en eigenlijk had ik afgesproken met een vriend vanavond”

Dat dacht ik dus 10 minuten geleden.

Je zou denken dat die eerste dagen, kalme dagen zijn. Je hebt immers zo-da-nig-veel te doen, dat je niet weet waar eerst te beginnen. Onder de Heaven Can Wait koepel gaat dat ietsje anders in z’n werk. De vooruitgang op 3 dagen tijd is niet te benoemen. Elke dag heb ik minstens wel een sessie of twee met de één of andere held uit de innovatieve communicatie sector. Leren dat ik doe. Inputten dat ik krijg. En dan de presentatie aan Sven Luyten. Ik wou hem verbazen met een totaal verbeterde presentatie, en dat op 2 dagen tijd. Zweten hebben we hier gedaan, tot middernacht. Maar deze namiddag stond ik er. Klaar voor feedback. Om met een glimlach uit de Talking Heads kantoren te vertrekken.

Ja, de Talking Heads kantoren. Laat het mij even schetsen voor de mensen die niet helemaal mee zijn.

Heaven Can Wait is een ecosysteem dat innovatieve bedrijven ondersteuning biedt op tal van vlakken. Zo ook dus start-ups. Van hen krijgen we dus de kans om aan onze eigen droom te bouwen, maar wel in een omgeving bomvol professionals. De lat ligt dus hoog, maar de return is onbeschrijfelijk. Plots heb je 100 vriendjes die je willen helpen. Die hun ervaringen en kennis met je willen delen. Oren en ogen kom ik te kort.

En Talking Heads is één van de vele bedrijven, onder die koepel. Ook hun kantoren zijn dus beschikbaar voor iedereen die wil komen werken, vergaderen, een koffie.

De samenvatting van de week zal dus “brainstorms” zijn. En dat ik mijn broodjes moet leren bestellen. Dat ik vanaf nu elke dinsdag aan yoga doe samen met het hele Wijs team en dat vanaf vandaag Andrew schrik van water heeft.

Ik beloof trouwens snel blogposts te schrijven met échte, deftige, nuttige, professionele start-up info. Eerst nog het idee afronden.

2 reacties op “De Start-up, dag 3.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s