28 januari, èèèèèn ’t gaat vooruit – ’t gaaaaaat vooruit!

We hebben een naam! Was me dat een gedoe. Gaan we cliché? Gaan we er advertising achter zetten? Bahaha nee. Moet het tout court iéts met reclame te maken hebben? Nee jong. We kiezen iets wijs. Iets wij. Iets dat blijft hangen.

We hebben ook een bureau! Een deel van een loft naast de mannen van Little Miss Robot, Walkie Talkie en Farmboy. Wat kijk ik uit naar 4 februari. Dan stalk ik jullie allemaal met duust foto’s van een leeg bureau. Dat wordt spannend, ik voel het nu al.

We hebben ook een launch strategie! En een concept voor een website! En e-mailadressen! En al een url zelfs! Een voorlopige url wel te verstaan. De url die we willen zal wat onderhandeling vragen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik eender wie kan overtuigen dat WIJ die url harder nodig hebben dan wie dan ook ter wereld. (mijn ambities zijn lichtelijk naïef te noemen, ik weet dat)

Wie de partners zijn, sommigen weten het wel al. Maar we wachten nog op de ideale foto om dat officieel te communiceren. Een serieuze foto nemen van ons drie is nogal moeilijk, dus geef ons wat rehearsal tijd alstublieft.

Het businessplan is ook zo goed als rond. Het financieel plan, daar trek ik bij deze graag nog eens voor aan Sven Luyten zijn oren, maar die excel gaat er sowieso deze week aan.

De projecten komen ook binnen. Hoe straf is da? Geen logo, geen site, geen referenties, niks, nougabollen. En toch projecten?! Zo zie je maar. Het is de motivatie, den drive, de goesting die het overneemt. En prospects merken dat. Ze ruiken het bijna. Ze voelen het.

Nog 33 dagen voor we launchen en nog een hele hoop te doen. Dat worden korte nachten.

2 reacties op “De Start-up, dag 23.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s