Ok. Eerlijk. Ik dronk belachelijk veel koffie. Zodanig belachelijk veel koffie dat het niet meer op 2 handen te tellen was. Straf he. Ik dacht daarmee de dagen te kunnen doorkomen, rustig. Van de ene koffie-roes naar de andere.

Nu ik toch aan een nieuw leven begin, kan ik meteen maar alles overboord gooien dacht ik zo. Aangezien ik niet zo’n bijzonder straf wijf ben, stop ik er niet helemaal mee maar beperk ik het aantal koffies naar 2. En thuis deca, dat helpt psychologisch ook al een pak.

MA WA DA DOET MET U MAAT.

In geen jaren sliep ik deftig.
In geen jaren was ik deftig wakker om 6h30.
In geen jaren stond ik zonder spierpijn op.
In geen jaren had ik geen ochtendhumeur.

En nu? Schoon op tijd klaarwakker, geen spierpijnen meer, geen (extreem) ochtendhumeur meer en miljaar ik slaap goe.

Zo. The new me. Zonder koffie, met start-up.
Ik ben er klaar voor.

e

Een reactie op “Het koffie dieet.

Reacties zijn gesloten.