Veel zin heeft het denk ik niet meer er nog eens een blogpost over te schrijven ook, maar voor diegene die HET NU NOG STEEDS NIET WETEN, #destartup kreeg een naam. Freddie. En spreek dat maar gerust uit als Frrrrrrèddie. Op zijn Gents. Of Fwwweddie op zijn engels, dat mag ook maar dan ga ik eens lachen.

Dus, het was me het dagje wel. Stress tot 1 minuut voor die launch. Bas had al sneller op die retweet knop gedrukt als ik, terwijl mijn hoofd er nog helemaal niet klaar voor was ma BAM KNAL. Op Twitter. En daarna op Facebook. Daarna nog een keer een mail in uw mailbox gestampt ook en hier en daar een artikel.

Ik heb mijn iPhone 3x moeten opladen, en al mijn lief zijn whatsapps gingen verloren in de twitter mentions maar hé! Het is ok! Vanaf nu zullen de avonturen van Freddie (net een strip) wel te volgen zijn op de blog en ga ik terug over naar mijn gezever, geklaag, pientere opmerkingen en frustraties.

Ah, en wie eens gedag wil komen zeggen. Werk heeft voor ons, of onze héérlijke koffie wil proeven. U weze welgekomen in de Molenaarstraat! 

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s