Een week of 4 nu ongeveer. Een week of 4 lig ik wakker van Freddie. HOE GAAN WIJ IN GODSNAAM AAN KLANTEN GERAKEN. Hoe gaan wij in godsnaam als nieuw bureau opboksen tegen de grote. Tegen de alreeds bepaalde raamcontracten. Vandaag zei er me iemand “Oktober/November zullen uw maanden zijn”. Ja, great. Merci man.

Het is zodanig erg gesteld dat ik er voelbare stress van heb gekregen. Ik heb al altijd stress, dat weet ik, omdat ik dat nodig heb. Zonder stress heeft bibi geen zelfdiscipline. Uzelf een gezonde portie stress bezorgen door systematisch alles op het laatste nippertje te doen, helpt daarbij.

Maar nu is het anders. Ik voel het. Krampen in heel mijn lijf met zware focus op de onderbuik. En nee ik ben niet zwanger, dat liet ik al nakijken ūüėČ (sorry voor deze lelijke creatie van een smiley) Het blijkt een stressreactie te zijn. Vree wijs. Vree pijnlijk. Soort van contracties dat zo om het uur keer plaatsvindt. De pilletjes helpen niet. De pijnstillers ook niet. Mijn #projectsummerbody oefeningen doen er ook niet bepaald goed aan.

Vervelend word ik ervan. Tegen alles en iedereen. En ik ben nochtans zo’n sympathiek wijf, toch?

Daarom heb ik besloten, en ik kan dat want ik ben nu de baas, om niet meer te stressen. Om mijn best te doen maar ’s avonds eens ik in bed lig, stopt het. N√®. En denk ik aan niks dat met Freddie te maken heeft, I promise. Aan mijn nieuwe rozenstruikjes bijvoorbeeld. Of mijn beste vriendin die morgen jarig is. Of #minime die¬†een portie humor krijgt zo groot als¬†“van Tokyo naar de maan naar saturnus euh ja, en naar Afrika!”

Of gewoon aan niks. Wat denk je daarvan?

 

3 reacties op “Wakker liggen.

  1. Geweldig (heel de blog trouwens, zeer herkenbaar en zeer plezant geschreven). Ik denk dat je als ondernemer, als ge’t doet met goesting, het nooit volledig kan loslaten. Wat mij heeft geholpen is opschrijven. Wat opgeschreven staat kan je even laten rusten. (Maar dat helpt ook niet altijd zoals ik het zou willen)
    Veel succes alleszins en vergeet niet dat de dingen vaker afhangen van onvoorspelbare factoren dan we vaak denken. Uw stinkende best doen is’t enige wat ge kunt.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s