Uber, Airbnb, mannekes wat is ons land weer goed bezig. Vooral met zich populair te maken. Hoe is dat nu toch in godsnaam mogelijk?! In het ene artikel claimen we een land te zijn waar de creatieve industrie ruimte krijgt. Start-ups krijgen subsidies, co-workingspaces worden met open armen in steden ontvangen, ’t schijnt dat ge hier alles hebt om een goed idee in de markt te plaatsen.

In het andere artikel lees je dat mensen die HUN EIGEN WONING beschikbaar stellen voor gasten (via airbnb bijvoorbeeld), van alle kaktoestanden moeten in orde brengen zoals daar zijn; een duidelijke signalisatie van de evacuatiewegen (de voordeur vinden in een appartement is inderdaad niet zo evident), verzekeringen, voedselinspecties en misschien ook wel een professionele wc madam want éla éla… Onze economie loopt hier gevaar!

Al een geluk dat ik zelf mijn brood niet bak, want mannekes.
Wat zou de bakker om de hoek daarvan denken?
Ik heb gisteren wel zelf spaghettisaus gemaakt, is dat ok?
Ik zou niet willen dat de Martino failliet gaat.
Moestuinen verbranden, daar ga ik ook mijn nieuwe hobby van maken want JONGENS DIE BOEREN HEBBEN HET AL MOEILIJK GENOEG.
En kunnen al die hippe wijven die zélf hun kleding aan het maken zijn daar ook alsjeblieft mee stoppen?!

Dan kunnen we met z’n alle stoppen met creatief te zijn. Want creatief zijn betekent (vraag het maar aan wiki) creatieve oplossingen zoeken voor problemen. Ik zou creativiteit bannen in België. Dat zou ik doen.

Lijkt me wel een straf plan.

 

 

5 reacties op “50 cent voor mijn eigen toilet?

    1. Maar toch een beetje snel gereageerd ook van mijn kant. 🙂 Dankjewel voor de nuances, @Dailybits, @DeJuristen, @GeertBourgeois en @Nonunsenses.

  1. Nu snap ik best je reactie, maar er zijn wel meerdere kanten aan die medaille die je daar noemt. Want ik ken best wat mensen die van die er een vorm van inkomen van maakten. Zwart uiteraard, stel je voor dat ze belastingen gaan betalen zoals anderen dat moeten doen. Creatief zijn om geen belastingen te betalen, het is ook creatief uiteraard. Maar ik heb er mijn bedenkingen bij.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s