27 april, wat ben ik trots.

Freddie, #destartup, loopt op wieltjes. Makkelijk is het niet altijd. Een nieuw team, nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe taken. Maar gelukkig bestaat er zoiets als een agenda waar ge letterlijk alles kunt in zwieren zodat ge zeker niet vergeet dat volgende design naar die klant te sturen, uw eigen communicatie op punt te houden of simpelweg geen toiletpapier mag vergeten bestellen.

Maar belangrijker. Zijn we na 112 dagen al geld aan het verdienen? Ja. Zijn we na 112 dagen al genoeg geld aan het verdienen? Neen. Hoe komt dat?

Freddie koos er bewust voor zich niet bezig te houden met bullshit beginners crap. Als in, wat bezigheidstherapie die de lading zou kunnen dekken.

Freddie koos om, naast die eerste zotte klant, zich bezig te houden met pitchen die ons op de kaart kunnen zetten. Aan de laatste hebben we 100 uur gewerkt. Een investering dus van 8000 euro. ACHT. DUUST. EURO. Mensen verklaren ons soms voor zot.

Maar halen we die klant binnen, is ons jaar goed. Kunnen we vacatures beginnen uitschrijven en al een ritje naar de ikea beginnen plannen voor een extra bureau. We zitten trouwens in de laatste ronde voor die pitch, de pintjes gingen vlot vrijdag.

Duimt ge mee?

4 reacties op “De start-up, dag 112.

  1. De gin-tonics gingen vrijdag ook als een trein. Ik wist op dat moment nog niet wie ik aan het steunen was, maar een duimkramp heb ik wel over om dat moment nog eens (bewust) te beleven.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s