11 augustus 11h02.

106 dagen is het geleden dat ik nog iets liet horen. Stom, ik weet het. Maar wacht maar tot je deze blogpost uit hebt.

We hebben niet bepaald stil gezeten Bas, Niel en ik. We hebben 2 campagnes bedacht, uitgewerkt en gelanceerd. Er zijn 30 contacten geweest. Waarvan nog 3 hele koude, 9 warme, 10 waar ik op een briefing/meeting wacht, 5 waarvan ik een go verwacht, 3 waar we vorige week een go van kregen.

Maar tijdens die 106 dagen is er nog iets veel groters gebeurd. 

Freddie en HEISME schuiven hun bureaus tegen elkaar. KNAL. Wat eigenlijk al in de praktijk gebeurde maar nu staat het ook op ’t internet. Voila. Zo koppelen we onze expertise in strategische, commerciële campagnes aan hun fijn grafisch werk en development en mogen we ons een volwaardig communicatiebureau noemen. Mijlpaaltje, check! 

De structuur is geoptimaliseerd, de agendas zitten goed vol, de bureaulampen matchen en er vormt zich al een kleine wachtrij aan het koffiezetapparaat. Maar euh, wat met de naam? En euh, ne site? En fak ja, iedereen moet dat ook nog te weten komen. En miljaar HEBDE GIJ AL NE KEER DE AGENDA’S BEKEKEN KIND? 

Ons opsluiten, er zit niks anders op. Opsluiten en 4 dagen, dag en nacht gaan. En we zouden onszelf niet zijn, moesten we er geen schep bovenop doen. We gaan dat filmen. Livestreamen zelfs. Zo kunt gij, ja gij, mee bepalen hoe we gaan heten. Hoe dat logo er zal uitzien en of we die tekst op de site links moeten uitlijnen of comic sans gewijs gecentreerd.

Big Brother maar dan 10 jaar later. Een dagboekkamer waar we met jullie in gesprek gaan. 10 camera’s waaruit je kan selecteren en zo zowel Freddie als HEISME leert kennen op wel een héél speciale manier. 4 dagen, 3 nachten, 84 uur aan een stuk.

Maar we hebben hulp nodig. Dit kan enkel slagen als we jullie steun krijgen. Als we wat sponsors vinden die ons van eten, drinken en animatie willen voorzien. Delen is dus de boodschap. En tweeten gelijk ne zot. En er zelf over bloggen. En alles tracken met #DeFusie. Want zo heet dit gedoe. #DeFusie. 

Intunen op de livestream vanaf donderdag 14 augustus tot en met zondag 17 augustus op www.defusie.be!

Je wil helpen? Je wil meer uitleg? Je wil ons gewoon efkes zeggen hoe hard we van de pot gerukt zijn? Hier; 

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s