Er gingen wel wat uren/dagen werk vooraf  aan #DeFusie. Onze studio bouwen bijvoorbeeld. De installatie en coding van de camera’s verliep ook niet meteen vlekkeloos. En dat alles in combinatie met overboekte agenda’s voor klanten. Nachtwerk, 14 dagen aan een stuk.

Ik ben dus eigenlijk doodop aan dit avontuurtje begonnen. (’t is mijn zaag momentje, kzegget maar al)

Maar gisteren was een top dag! Wat een top team heb ik toch in mijn pollekes gekregen. Alles verliep vlotter dan verwacht. Er werd een stijl bepaald, zonder al te veel discussie. Er werd een wireframe bepaald voor de site, zonder al te veel discussie. Er werd een naam gekozen toen het geluid even uitviel op defusie.be (mimimimi) en de stijl van het logo was ook vrij snel voor iedereen ok. Samen waren we 112 uur bezig gisteren. Nou.

Schermafbeelding 2014-08-15 om 11.32.01

De nacht verliep iets minder vlot. Niel moest noodgedwongen naar huis wegens kletsnatte tent, deken en kleren. Bas had een naaktslak in zijn tent, Max vergat zijn joggingske en ik sliep 3 keer 1 uurtje, halvekes. Zo’n tent in combinatie met kou, regen en naaktslakken… Nee niks voor mij. Er heeft wel niemand met mijn kop gelachen deze ochtend. Ik zei het toch, top team.

Vandaag staan cases shooten op de planning, het logo en een eerste draft design website. Ik begin aan ons communicatieplan/strategie en copy voor de website.

Nog 71 uur.

Je kan ons nog steeds bellen via skype op username defusie

Een reactie op “#DeFusie, verslag dag 1.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s