Mannekes, we deden het. Waar we normaal een week of 4 voor nodig hebben, deden we even op 96 uur. En nog redelijk zonder al te veel ambras, stress of doden. En nog 1 uur over zelfs! Ik ben trots, dat sowieso. En ziek, dat ook.

SUPERMACHINE, ons nieuw bedrijf staat er. En hoe.

10565219_10203373984445088_335613573102533750_n

Een logo, getekend met marker, gescanned met euh, een scanner en gedigitaliseerd met de pollekes van Stijn Hens. De branding nam ons jonkie er ook efkes bij.

Een wireframe, een informatie architectuur efkes bedacht door de master breinen van Bas De Hooghe en Laurijn Deschepper. Design door Bas De Hooghe en Maxime Heirbaut, development door Laurijn Deschepper. Valt gerust efkes achterover.

“Misschien moeten we alle cases opnieuw shooten en retouchen”… “Geen probleem” dixit Jef Claes. “Als ge 16 cases gaat opnieuw shooten, dan moeten we die ook opnieuw uitschrijven. In 2 talen alstublieft”, Niel Van Herck en Maxime Heirbaut zijn ondertussen Google Drive helden.

Strategie en communicatieplan door de slimste van den hoop natuurlijk, mezelve en Niel Van Herck. Alle andere copy op de site, Twitter, Facebook, LinkedIn en wat gaan ze nog uitvinden, ook door onze pen.

Portretfoto’s van iedereen, en de niet te vergeten retouche. Mijn wallen en donskes zorgvuldig verwijderd door Jef Claes. Waarvoor dank, Jef.

Ook even het moment gebruiken om onze helden van Citymesh te bedanken, zonder hen geen beelden. En dus ook geen #DeFusie. 

Wie ons eens in het écht wil ontmoeten in plaats van te begluren…
SUPERMACHINE
hello@supermachine.be | www.supermachine.be 

Mag ik ook nog even het perfecte evenwicht tussen pintjes (126) en koffies (121) benadrukken? Ah! Die 112 uur slaap op 4 dagen met 7 man, is misschien wel ietske minder.

Slaapwel.

PS. We zijn op de hoogte van hier en daar nog wat kleine foutjes… Don’t shoot us 😉

3 reacties op “Launchday.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s