Toen we, nog niet zo heel lang geleden, gecontacteerd werden door Cronos… Was de opdracht bijzonder duidelijk. Cronos wil in contact komen met de high potentials van Vlaanderen. Jonge talenten, ambitieuze studenten, startende ondernemers.

Je krijgt dan een budget, en als bureau kan je dan 2 kanten uit. Je zet een bombastische media campagne op, of je gaat op zoek naar een betere manier. De SUPERMACHINE ging dus draaien.

En hoe kan je nu beter een doelgroep bereiken dan hen een kader te bieden? Een ruimte waar ze kunnen werken, waar ze kunnen vergaderen, waar ze aan betaalbare prijzen kunnen eten en drinken? Een ruimte waar ze ’s avonds geïnspireerd worden door meer dan 20 geboekte sprekers?

En dit alles met 1 doel. Iedereen die uit onze Pop-Up Class komt, belachelijk veel goesting geven om te ondernemen. Wat dat woordje ‘ondernemen’ dan ook mag inhouden.

Vanavond gaan we de laatste avond tegemoet met niemand minder dan Hans Bourlon en Tom Palmaerts als afsluiters van dit fantastische concept. (Ik mag ook ne keer stoefen he)

Pop-Up Class opent deuren! from SUPERMACHINE on Vimeo.

Het emowijf in mij wil nog enkele mensen bedanken. Sorry daarvoor. Dimitri, Dieter, Davy… Het was fantastisch samenwerken met jullie. Saskia, gij zot wijf. Aan jou hebben we allemaal héél veel te danken. Fabrice, Jeroen. Wat een geweldige beelden. Hoedje af.

En tenslotte… Mijn mannen, Lorre, Max, Stijn, Bas, Jef… SUPERMACHINE zou geen super machine zijn zonder jullie.

Het waren 2 intense weken. Veel geleerd, veel gedaan, weinig geslapen.

Op naar de volgende editie.

Zegt maar keer uw gedacht!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s